Амбалажа од брановиден картон

Depositphotos_23115616_mВо МИСКОМ може да се призведува од класична американ кутија до кутии за автоматско пакување изработени на заклопен, ротационен штанц, бобст. МИСКОМ поседува машини за флексо печатење во 4 бои.  Нашето производство и продажба целосно се одвива според добиени нарачки, согласно бараните димензии, квалитет и други специфични барања на секој купувач.

1. Класични (американ) кутии

klasicna-kutija-tekst-s-3


so-stampa


bez-otvori


so-otvori-i-rakohvati


so-pregradi-vloski-ili-pojacuvaci

2. Класични кутии без дно или без горни капаци

teleskop-kutii

3. Фолио кутии (нелепени)

so-stranicno-zatvoranje


so-sredisno-zatvoranje

4. Штанцани кутии

za-avtomatsko-pakuvanje-zalepeni1


za-avtomatsko-pakuvanje_mk1

5. Гајби

za-avtomatsko-lepenje1


samosklopivi2

6. Штанцани кутии за пици, слатки, чаши, рекламни и др.

Untitled-1

7. Каширани кутии и гајби

gajbi-za-ovosje-i-zelencuk_mk


beginboks-za-vino-sok-mleko-i-dr


reklamni-kutii-za-pakuvanje-na-razlicni-proizvodi

8. Двослојна хартија (микровал/Е-вал, Б-вал, Ц-вал)

vo-rolna


secena-na-format

9. Картонски табли (3-слојни, 4-слојни и 5-слојни)

– палетни картони (обрезани – со заоблени ивици или необрезани – стандардни)

– слотер материјали (биговани)

– ивичњаци, подметачи, влошки, ленти и др.

slika1

slika2

slika3

10. Алати за штанцање и штампање на картонска амбалажа

stanc-forma


polimerni-klisina