Брановиден картон

Брановиден картон

brnvdn-krtn1Произведуваме брановиден картон 2-слоен, 3-слоен, 4-слоен и 5-слоен со различни димензии, граматури и квалитети, како и различни висини на бранот (E бран = 1.6mm; Б бран = 3.2mm; Ц бран = 3.8mm; како и нивни комбинации: Е+Е, Е+Б, Е+Ц и Б+Ц ).

Квалитети на 3-слоен и 5-слоен брановиден картон:

kvaliteti-na-branoviden-kart1

Двослојна хартија во ролна или сечена на формат со дадени димензииhartija1