Понуда

Брановиден картон

brnvdn-krtn1Произведуваме брановиден картон 2-слоен, 3-слоен, 4-слоен и 5-слоен со различни димензии, граматури и квалитети, како и различни висини на бранот (E бран = 1.6mm; Б бран = 3.2mm; Ц бран = 3.8mm; како и нивни комбинации: Е+Е, Е+Б, Е+Ц и Б+Ц ).

Квалитети на 3-слоен и 5-слоен брановиден картон:

kvaliteti-na-branoviden-kart1

Двослојна хартија во ролна или сечена на формат со дадени димензииhartija1

Амбалажа од брановиден картон

Во МИСКОМ може да се призведува од класична американ кутија до кутии за автоматско пакување изработени на заклопен, ротационен штанц, бобст. МИСКОМ поседува машини за флексо печатење во 4 бои.  Нашето производство и продажба целосно се одвива според добиени нарачки, согласно бараните димензии, квалитет и други специфични барања на секој купувач.

1. Класични (американ) кутии

klasicna-kutija-tekst-s-3


so-stampa


bez-otvori


so-otvori-i-rakohvati


so-pregradi-vloski-ili-pojacuvaci

2. Класични кутии без дно или без горни капаци

teleskop-kutii

3. Фолио кутии (нелепени)

 

so-stranicno-zatvoranje


so-sredisno-zatvoranje

4. Штанцани кутии

za-avtomatsko-pakuvanje-zalepeni1


za-avtomatsko-pakuvanje_mk1

5. Гајби

za-avtomatsko-lepenje1


samosklopivi2

6. Штанцани кутии за пици, слатки, чаши, рекламни и др.

Untitled-1

7. Каширани кутии и гајби

gajbi-za-ovosje-i-zelencuk_mk


beginboks-za-vino-sok-mleko-i-dr


reklamni-kutii-za-pakuvanje-na-razlicni-proizvodi

8. Двослојна хартија (микровал/Е-вал, Б-вал, Ц-вал)

vo-rolna


secena-na-format

9. Картонски табли (3-слојни, 4-слојни и 5-слојни)

– палетни картони (обрезани – со заоблени ивици или необрезани – стандардни)

– слотер материјали (биговани)

– ивичњаци, подметачи, влошки, ленти и др.

 

slika1

slika2

slika3

10. Алати за штанцање и штампање на картонска амбалажа

stanc-forma


polimerni-klisina