брановиден картон & амбалажа

Сериско производство на брановиден картон и амбалажа, по нарачка со Ваши димензии и печат по Ваш дизајн.

Применливи Индустрии

Индустриите кадешто нашите производи се употребуваат:

Прехрамбена

Винарска

Земјоделска

Автомобилска

Текстилна

Металопреработувачка

Дрвна

Тутунска

Фармацевтска

Хемиска

И многу други

+
клиенти со доверба
10000
тони годишен капацитет
+
тони залихи на суровини
%
извоз

МИСКОМ

Фамилијарен бизнис со повеќе од 30 години искуство, кој се специјализира во производство на брановиден картон и амбалажа.

Основани во 1992, ние сме посветени да ги опслужиме нашите купувачи со квалитет, прецизност и брзина.

Зошто да го изберете МИСКОМ

Што не прави уникатни:

стандарден квалитет

Континуирани залихи на квалитетни суровини, професионална опрема и кадар обезбедуваат секогаш стандарден квалитет.

брзина

Спремни сме секогаш да одговориме и во најкус рок да ги исполниме Вашите барања

прецизност

Гарантираме исполнување на Вашите нарачки согласно договорениот рок.

ИЗБЕРЕТЕ НЀ ЗА

ПОБАРАЈТЕ БЕСПЛАТНА ПОНУДА И КОНСУЛТАЦИЈА

Испратете ни e-mail, јавете ни сѐ, или посетете нѐ лично: